BNP_9958

Uslužna produkcija podcasta i konsalting

Postavljeno

Razmišljate o kreiranju svog podcasta, ali nemate vremena, znanja, opremu ili jednostavno ne volite da se bavite samom produkcijom – želite da se fokusirate na ono što znate najbolje.

Zašto ne ostvariti onda saradnju sa nekim ko voli produkciju, ko zna i kome nije teško da vam pomogne u tome da brzo, jednostavno i efikasno lansirate vaš novi sadržaj. Takođe, saradnja sa nekim ko će vam pomoći da ostanete fokusirani u ovom projektu može biti od velikog značaja da održite kontinuitet, koji je jedan od najbitnijih elemenata za uspešan podcast.

Da li vam treba pomoć sa nekim od sledećih zadataka:

  • Osmišljavanje podcasta i formiranje plana za realizaciju
  • Snimanje podcasta na daljinu
  • Audio obrada i montaža epizoda
  • Izbor intro, outro segmenata i muzike
  • Objava podcasta i admiinstracija

Jednom rečju, ovo su koraci koje morate svakako proći u kreiranju vašeg podcasta. Možda ih već znate, ili imate pomoć; možda ih planirate naučiti putem online kursa; a možda želite da preskočite neki i da izaberete pomoć nekoga ko to već radi.

Stoga, nudim nekoliko opcija usluga:

  • Konsalting oko osmišljavanja podcasta i realizacije – možda imate ideju ali ne znate šta vam sve treba, kako to najbolje, najefikasnije i najjeftinije da realizujete. Treba vam neko ko će vas pitati pitanja na koje morate imati odgovor pre realizacije i ko će vam pomoći oformiti realnu ideju kako sve da postignete.
  • Audio obrada i montaža – imate ideju, sproveli ste je i snimate podcast, ali nemate vremena da se bavite montažom svake epizode. Treba vam neko kome ćete poslati snimak, a ko će ga „umontirati“ u podcast formu koju ste već odabrali, ili koju ćete odabrati zajedno.
  • Uslužno snimanje i obrada podcasta – mnogo ljudi želi da pokrene podcast, ima odličnu ideju, teme i sagovornike, ali ne želi da se bavi tehničkim aspektom realizacije (oprema, snimanje, obrada). Uz samo par saveta oko postavke, minimalnog ulaganja u opremu (ili za početak sa opremom koju imate), možemo dogovoriti realizaciju online snimanja, obrade i montaže podcast epizoda. Vaše je da se dogovorite sa sagovornikom, ili sami, da se nađemo na online razgovoru koji ćemo mi da snimimo, obradimo i upriličimo za vaš podcast.
  • Objavljivanje epizoda i administracija online sadržaja – snimili ste epizodu, ali vas smara da radite na uploadu, objavi, izboru hostinga, povezivanju sa distributivnim kanalima sa podcast direktorijumima, unošenju opisa, tagova… možemo to uraditi za vas.

Sve ove usluge, kao paket ili kao pojedinačne nudim kroz poslovnu saradnju. Popunite formular klikom na dugme ispod i javiću vam se oko dogovora za prvi, besplatan sastanak oko daljeg dogovora.

 

 

photo credit: Branislav Nenin